Nasza Społeczność z pasją do steków.
#beefmastertomaszny
Owocem cięć naszej wołowiny sezonowanej na sucho, są przygotowane przez Was potrawy uwiecznione na zdjęciach i filmikach w kuchni, podczas outdoorowego wypadu i oczywiście przy GRILLU i BBQ.
„Wrzuć steka na ruszt”
WSPÓLNE GRILLOWANIE
Majówka – przez wielu z Was wyczekiwany okres. Dla nas to prawdziwe rozpoczęcie sezonu grillowego. To właśnie początkiem maja organizujemy imprezę pod nazwą „Wspólne Grillowanie” na Wodzisławskim Rynku. Pod tym szyldem unosi się wielki dym palących się grilli, a wraz z nim zapach niesamowitego mięsa – przygotowanego pod okiem prawdziwych fachowców! Mięsa – czyli 100% wołowiny sezonowanej z dojrzewalni BEEF MASTER TOMASZNY! Wołowiny, która swoim zapachem i kolorem przyciągnie niejednego.
PODCZAS WSPÓLNEGO GRILLOWANIA, MOŻNA :
Poznać prawdziwych fachowców grillowania
Poznać techniki grilla i bbq
Porozmawiać i poszerzyć swoją wiedzę
Dowiedzieć się jak poprawnie przygotować steka wołowego i jak go ugrillować!