Nasza Społeczność z pasją do steków.

#beefmastertomaszny

Owocem cięć naszej wołowiny sezonowanej na sucho, są przygotowane przez Was potrawy uwiecznione na zdjęciach i filmikach w kuchni, podczas outdoorowego wypadu i oczywiście przy GRILLU i BBQ.

„Wrzuć steka na ruszt”

WSPÓLNE GRILLOWANIE 

Majówka – przez wielu z Was wyczekiwany okres. Dla nas to prawdziwe rozpoczęcie sezonu grillowego. To właśnie początkiem maja organizujemy imprezę pod nazwą „Wspólne Grillowanie” na Wodzisławskim Rynku. Pod tym szyldem unosi się wielki dym palących się grilli, a wraz z nim zapach niesamowitego mięsa – przygotowanego pod okiem prawdziwych fachowców! Mięsa – czyli 100% wołowiny sezonowanej z dojrzewalni BEEF MASTER TOMASZNY! Wołowiny, która swoim zapachem i kolorem przyciągnie niejednego.

PODCZAS WSPÓLNEGO GRILLOWANIA, MOŻNA :

  • Poznać prawdziwych fachowców grillowania

  • Poznać techniki grilla i bbq

  • Porozmawiać i poszerzyć swoją wiedzę

  • Dowiedzieć się jak poprawnie przygotować steka wołowego i jak go ugrillować!

Tam, gdzie grill, tam z pewnością znajdą się prawdziwi fani smacznych potraw z grilla, entuzjaści mięsnych przekąsek i wszystkiego, co wiąże się z aktywnością na świeżym powietrzu.

Nie może was tam zabraknąć!